Presentatie Internationalisering van het mkb

Publicatie van Kenniscentrum Business Innovation
D.M.M. Bouwman, S.A.M. Blankenstein, L.R. Klienbannink, K.G. Kooy,van der | Conferentiebijdrage | Publicatiedatum: 19 maart 2019
Op 19 maart presenteerde de onderzoeksgroep ‘Internationalisering van het mkb’ van Kenniscentrum Business Innovation, de uitkomsten en aanbevelingen van het onderzoek. Centraal staat de vraag: Hoe moet Hogeschool Rotterdam haar studenten in het economisch domein opleiden zodat zij van toegevoegde waarde zijn in het Nederlandse internationaal opererende mkb?

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie