Menu English

Annelies Halm

Docent onderzoeker

Sinds oktober 2017 is Annelies Halm als junior onderzoeker betrokken bij het project Met Taal Vooraan, bij het lectoraat Zorg voor Communicatie van Karin Neijenhuis.

Haar interesse in het project is aangewakkerd omdat zij als logopedist in haar vorige functie op peuterspeelzalen kwam om de pedagogisch medewerkers te coachen in het omgaan met kinderen met taalproblemen. De impact die PM'ers hebben op de communicatieve vaardigheden kan van grote toegevoegde waarde zijn. Op dit moment is Annelies bezig met het schrijven van het theoretisch kader van de training.

Naast haar werk voor het project Met Taal Vooraan is Annelies Halm docent bij de opleiding Logopedie aan Hogeschool Rotterdam en werkt ze als logopedist op de Professor Burgerschool, een speciale basisschool voor leerlingen met een auditieve beperking in Amsterdam.

Project(en)

Van Annelies Halm
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen