Menu English

Verhalen uit de praktijk

Verhalen uit de praktijk

Wij doen onderzoek voor en met de praktijk. Daarbij werkt het lectoraat samen met Erasmus MC, Erasmus Universiteit Rotterdam en Technische Universiteit Delft

Praktijkvoorbeeld

Timothy Singowikromo wint de prijs voor zijn 3D-scanner voor het Erasmus MC-Sophia om de groei van te vroeg geboren baby’s te monitoren. Door de scanner hoeven de baby’s tijdens metingen niet meer worden aangeraakt, want veel stress scheelt bij zowel de kinderen als bij verpleegkundigen. Ook zijn de metingen nauwkeuriger en blijft de situatie hygiënisch. De jury over Timothy: “Timothy kijkt verder dan de grenzen van zijn eigen discipline. Zijn professionele doorzettingsvermogen en creativiteit in een zeer complex project met beperkte financiële middelen voor prototyping maakten diepe indruk.”

Bekijk de video over de 3D-scanner

De 3-D scanner van Timothy is opgemerkt door NOSop3. NOS heeft een interview met Timothy afgelegd en hier een leuk filmpje van gemaakt. Lees hier het artikel en bekijk het filmpje.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen