Menu Zoeken English

Nieuwsbrief Living Lab VIT for Life

14 juli 2022

Dit is de eerste nieuwsbrief van het Medical Delta Living Lab VIT for Life. Het VIT for Life Living Lab is een samenwerkingsverband van 2 hogescholen namelijk de Haagse Hogeschool en Hogeschool Rotterdam. Met vele partners en bedrijven richten wij ons op het ontwikkelen, evalueren en implementeren van technologische innovaties voor en met mensen met (een verhoogd risico op) leefstijlgerelateerde gezondheidsklachten.

Er wordt gewerkt in de quadruple helix. In samenwerking met publieke en private partners en burgers worden nieuwe kennis, methodieken en producten ontwikkeld die (semi-)professionals helpen bij vroegsignalisering van hoogrisico groepen, monitoring, het werkelijk bereiken van deze mensen (aansluiting vinden op wensen, behoeften, leefwereld van die doelgroep) en het ondersteunen van deze mensen in hun leefstijl door gepersonaliseerde analyse en sociale en technologische innovaties. Hierdoor kan direct impact gerealiseerd worden op de leefstijl van de burger en de dagelijkse praktijk van zorgprofessionals.
 
Dit doen we met lectoren van verschillende kenniscentra en met studenten van verschillende opleidingen. 

 

        

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen