Menu Zoeken English

Webinar TechCops

16 september 2021

Op verschillende plekken binnen Hogeschool Rotterdam gebeurt er iets met virtual, augmented en mixed reality (VR - AR - MR). Enthousiaste docenten en studenten laten jou graag de mogelijkheden zien om hiermee het onderwijs te versterken. Zij delen op 16 september hun verhaal en kennis over de inzet van deze vormen van technologieën in het onderwijs. Dit doen we in de vorm van een TechCops, een Community of Practice VR - AR - MR Wat zijn ze bij de inzet van deze technologie tegen gekomen? Wat zijn de ‘lessons learned’ en hoe nu verder? Waar liggen kansen en wensen om samen op te trekken of elkaar te inspireren of ondersteunen? Je bent van harte uitgenodigd om deze middag bij te wonen.

Wat is virtual, augmented en mixed reality?

Met virtual reality wordt je volledig wordt ondergedompeld in een virtuele 3D wereld, augmented reality geeft met een bril of smartphone toevoeging aan de echte wereld om je heen, mixed reality plaatst realistische 3D beelden in de echte wereld waardoor het lijkt als het gewoon thuis hoort.

Details

Datum Donderdag 16 september 2021
Tijd 15:00 - 16:30 uur
Locatie Online via MS Teams

 


Onderwerpen: VR scootmobiel - VR learning lab - VR 3D tekeningen op ware grootte - scenario training in een immersive room - trainen van softskills in maritieme omgeving - trainen van vaardigheden buiten het onderwijs, binnen het onderwijs door middel van VR, AR & MR.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen