Menu Zoeken English

Slotconferentie Rotterdams project 'Oudere migranten met vergeetachtigheid of dementie'

23 september 2021

De afgelopen twee jaar heeft in Delfshaven en Feijenoord in Rotterdam een project plaatsgevonden dat zich richtte op het verbeteren van het signaleren en ondersteunen van oudere migranten met vergeetachtigheid of dementie en hun familie. Het project was een samenwerking tussen professionals van verschillende zorg- en welzijnsorganisaties (SOL, Laurens, MOB en SPIOR), Hogeschool Rotterdam Kenniscentrum Zorginnovatie, Alzheimer Nederland afdeling Rotterdam, Gemeente Rotterdam en Movisie.

Op donderdag 23 september van 13.30-17.00 wordt het project afgesloten met een slotconferentie. In deze bijeenkomst zullen we presenteren wat het project heeft opgeleverd in de praktijk en aan nieuwe kennis. Ook komt de praktijk zelf aan het woord met goede voorbeelden over ondersteuning van oudere migranten met vergeetachtigheid of dementie afgestemd op hun behoeften. Vervolgens kijken we naar de toekomst en hoe de resultaten van het project opvolging kunnen krijgen.

De bijeenkomst is bedoeld voor zorg- en welzijnsprofessionals, ervaringsdeskundigen, onderzoekers, docenten, studenten en beleidsmakers. De bijeenkomst zal (hopelijk) fysiek plaatsvinden in het Sparta Stadion Het Kasteel (Spangen), Spartapark Noord 1
3027 VW Rotterdam.

Het officiƫle programma, locatie en inschrijving volgen binnenkort.

Details

Datum Donderdag 23 september 2021
Tijd 13:30 - 17:00 uur
Locatie Sparta Stadion Het Kasteel (Spangen), Spartapark Noord 1
3027 VW Rotterdam

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen