Menu English

Slotconferentie ON (beperkt)STAGE

18 april 2024

We nodigen u van harte uit voor de feestelijke slotconferentie van ON (beperkt) STAGE. Een project gericht op inclusief onderwijs, stage en werk met ervaringsdeskundige studenten in the lead. We bieden een uitnodigend en gevarieerd programma met de presentatie van een Dialogische tool voor inclusief werkgeverschap, ervaringsverhalen uit de praktijk, interactieve workshops en een podiumgesprek met Paul van der Aa, lector Inclusieve arbeid Hogeschool Rotterdam.

Op donderdag 18 april vindt de feestelijke slotconferentie plaats van

ON (beperkt) STAGE,. Een middag om inspiratie, nieuwe kennis en contacten op te doen over inclusief onderwijs, stage en werk. Heb je je al aangemeld?

In de inspirerende omgeving van de Pauluskerk, hartje Rotterdam, bieden we een uitnodigend en gevarieerd programma. Willem Philipsen, programmamanager van Rotterdam Onbeperkt, zorgt voor een verrassende opening vanuit zijn persoonlijke en professionele verhaal.  

Het team van ON STAGE deelt de ervaringen met de beslistool Vertel ik het wel of vertel ik het niet en presenteert de nieuw ontwikkelde Dialogische tool voor inclusief werkgeverschap. Studenten Jurita Weening en Caitlin Schipper laten je kennismaken met een wereld vol obstakels en uitdagingen, én laten zien hoe het anders kan.

Een kennisbijdrage kun je verwachten van Paul van der Aa, lector Inclusieve arbeid bij Hogeschool Rotterdam en Dirck Slabbekorn, filiaalmanager van een supermarkt, neemt je mee in zijn verhaal over Open Hiring en de waarde van ieder mens.

In een workshopronde kun je aan de slag met Veerkrachtig opleiden, Brak aan de Bak en Naar een veilig leer- en werkklimaat.

Na een panelgesprek met deelnemers uit praktijk, beleid en wetenschap sluiten we af met een swingende uitsmijter van Annie Noodelijk van Eye-opener Foundation.

We zien je graag op 18 april! Introducés welkom.

Praktische informatie

Datum: 18 april 2024
Tijd: 13.00 -17.00 (inloop vanaf 12.30 met een broodje vegetarische kroket)
Locatie: Pauluskerk Rotterdam, Mauritsweg 20, 3012 JR Rotterdam.

De Pauluskerk bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal Station en Parkeergarage Schouwburgplein. De locatie is 100% rolstoeltoegankelijk.