Menu Zoeken English

Openbare les Leonie le Sage

27 januari 2022

Op 27 januari vindt de openbare les van Leonie le Sage, lector Professionele Identiteit, plaats. In deze bijeenkomst staat de professionele identiteit van de sociaal werker centraal. In de openbare les geeft Leonie antwoord op vragen als 'waar bestaat die identiteit uit? En welke mogelijkheden liggen er voor sociaal werkers in het (interprofessioneel) werken aan samenlevingsvraagstukken?' De openbare les is te volgen via een livestream.

In deze openbare les gaat Leonie in op ontwikkelingen die sociaal werk als professioneel beroep onder druk zetten, en op mogelijkheden die er zijn voor sociaal werkers om juist vanuit hun kernkwaliteiten bij te dragen aan samenlevingsvraagstukken. Ze zal betogen dat die kernkwaliteiten van grote waarde zijn voor (interprofessionele samenwerking bij) urgente, weerbarstige vraagstukken die zich voordoen in de Rotterdamse grootstedelijke omgeving, zoals kansenongelijkheid, maatschappelijke tegenstellingen en polarisatie; gezonde leefstijl en ecologische duurzaamheid. Belangrijk hierin is dat de onderzoekende en normatieve vermogens van sociaal werkers versterkt worden, en daarmee het ‘hoe’ en ‘waartoe’ van sociaal werk.

Datum 27 januari 2022
Tijd 15:00 uur
Locatie De openbare les is via een livestream te volgen op deze pagina: www.hr.nl/OpenbarelesLeonieleSage. Ook is op deze pagina de meest actuele informatie te vinden. 

Live aanwezigheid op locatie is in januari 2022 wellicht mogelijk. Geef bij uw aanmelding aan of u (onder voorbehoud van de coronomaatregelen) live aanwezig wilt zijn bij de bijeenkomst.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen