Menu Zoeken English

Kenniscafé: Vertrouwen geven en ontvangen

30 mei 2022

Een vertrouwensrelatie draait om het vertrouwen van de ander in jou, en ook om vertrouwen in jezelf. Als de ander je niet vertrouwt, is het niet raar dat niet alles verteld wordt in het gesprek met elkaar, waardoor je als sociaal professional soms zaken te snel in gang zet die niet passend zijn en soms zelfs vertragend werken.

Binnen een dienstverleningstraject blijft dit een punt van aandacht. Wat is (zelf)vertrouwen? Hoe herken je dat er vertrouwen is? Welk effect heeft het eigen zelfvertrouwen op interactie? Zijn er signalen die informatie hierover kunnen geven? En weet jij zelf hoe het bij jou voelt als er sprake is van een goede vertrouwensrelatie? 

In dit Kenniscafé gaan we ervaren wat er nodig is om te voelen dat er vertrouwen is in de werkrelatie als basis voor goede samenwerking. Dat doen we met workshops waarbij beweging en muziek centraal staan met expertise van: Rik SpannLuc op de Beeck en Brederaad010. Aansluitend gaan we met elkaar op zoek hoe we de opgedane ervaringen en informatie kunnen inzetten voor een goede vertrouwensrelatie met jezelf én een ander

De invalshoek van dit kenniscafé is gekozen door het werkteam Multiproblematiek dat probeert te achterhalen wat er nodig is om een goede analyse te kunnen maken bij start van dienstverlening.
Ervaar je met ons mee in dit kenniscafé?

Details

Datum Maandag 30 mei 2022
Tijd 15:00 - 17:00 uur
Locatie Hogeschool Rotterdam, Museumpark 40 te Rotterdam - Atrium

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen