Menu Zoeken English

Kenniscafé Fieldlab Entrepreneurial Economy

Studenten delen ideeën, inzichten en inspiratie

Op dinsdag 21 januari organiseren 25 studenten die een minor+ bij het Fieldlab Entrepreneurial Economy volgen, een bijeenkomst waarin zij nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie delen over ondernemerschap in Rotterdam.

De ondernemende studenten hebben aan het begin van de minors+ Creative Concepts Into Business, Turning Innovation Into Business en Turning Business Into Innovation groepen gevormd om een innovatieve oplossing voor vraagstukken van ondernemers te ontwikkelen. Daarnaast hebben de leden van verschillende projectgroepen elkaar opgezocht en nieuwe, gemixte groepen gevormd om zicht te krijgen op vraagstukken waar niet één, maar meerdere ondernemers tegen aanlopen. Ze gingen op zoek naar onder-liggende problemen en mogelijke oplossingen hiervoor, om zo nieuwe inzichten op te doen die ook andere ondernemers verder kunnen helpen.

Actieonderzoek

De studenten zijn door middel van actieonderzoek aan de slag gegaan om niet alleen ‘theoretische’ kennis op te doen, maar deze ook toe te passen door middel van een experiment in de praktijk.

Deelnemen

Bent u geïnteresseerd in de ervaringen, nieuwe ideeën en inzichten van de studenten, naar wat deze voor de beroepspraktijk, maar ook het onderwijs zouden kunnen betekenen? Meld je dan aan en kom op dinsdag 21 januari van 14:30 tot 17:00 uur naar het Ondernemersplein op de Kralingse Zoom.

Meer informatie en aanmelden

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.