Menu Zoeken English

Inspiratiedag Samen Optrekken vanuit betekenisvolle relaties

27 september 2022

In 2021 zijn zorgorganisaties Laurens en Florence en Kenniscentrum Zorginnovatie van Hogeschool Rotterdam met elkaar in zee gegaan in het project Samen Optrekken. In dit project leggen we de focus op relaties. Dit project komt direct voort uit het project Naasten betrekken, dat in 2019 en 2020 bij twee locaties van Laurens is uitgevoerd.

Eigenlijk weten we het allemaal: Samen optrekken gaat alleen als mensen een goede en waardevolle relatie met elkaar hebben. Maar hoe doen we dat in de praktijk van alledag? 
Hoe zorgen we ervoor dat we betekenisvolle relaties onderhouden met bewoners, naasten, en medewerkers? In het project Samen Optrekken willen we dat het vanzelfsprekend wordt om te werken vanuit zulke betekenisvolle relaties. Zodat we echt samen optrekken in het leven van de bewoners. 
Op verschillende locaties wordt hier aan gewerkt. Graag willen we iedereen op die locaties die hieraan bijdraagt of vanuit de zorgorganisaties of het onderwijs actief bij dit thema betrokken is, met elkaar in gesprek laten gaan. 

Dus: kartrekkers, werkgroepleden, projectgroepleden, beleidsmakers, managers, teamleiders zorg/ welzijn/ facilitair, praktijkopleiders, leerlingen, instellingsdocenten, familieleden en bewoners: wees welkom! Omdat we zoveel van elkaar kunnen leren. 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen