Menu English

HKB AccountantsCafé

18 april | 16:00 - 19:00 uur

Hoe kun je vroegtijdig economisch zwaar weer signaleren in het mkb? Lector Arie de Wild en Lisette Claerhout (Rabobank) nemen je mee om te laten wat de vroege signalen zijn van verval. Door deze waardevolle inzichten van vroege waarschuwingssignalen en praktijkinzichten vanuit de bancaire sector over bijzonder beheer te integreren in je werk, draag je bij aan een sterke en veerkrachtige mkb-sector! 

HKB is in de afgelopen 3 jaar consortiumpartner geweest in het Early Status project, waarin we onderzoek doen naar de vroege signalen van economisch zwaar weer bij mkb-bedrijven. Lector Arie de Wild presenteert daarom op 18 april de praktische resultaten en tools uit het Early Status onderzoek.

Ook is  Lisette Claerhoudt van de partij. Met 14 jaar praktijkervaring geeft zij als specialist Financial Restructuring bij Rabobank inzicht in de vroege signalen die zij het meest opvallend vindt. De presentatie die zij verzorgd, wordt ook gebruikt om accountmanagers van Rabobank te informeren over ‘red flags’.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel, waar je in een informele setting kunt netwerken met vakgenoten.

Programma

16:00: Inloop en serveren soep & broodjes

16:30: Welkom en start presentatie HKB

17:00: Start presentatie Dr. Arie de Wild

17:30: Start presentatie Lisette Claerhoudt

18:00-19:00: Afsluitende borrel

Praktische informatie