Menu
Zoeken English

Ostara de Jager-Bes nieuwe directeur van het Instituut voor Sociale Opleidingen

16 juli 2021

Ostara de Jager-Bes gaat Emile van Velsen per september opvolgen als directeur van het Instituut voor Sociale Opleidingen (ISO).

Ostara is een ervaren directeur binnen Hogeschool Rotterdam. Sinds 2015 geeft ze leiding aan de stafdienst Onderwijs en Ontwikkeling (OeO). Daarvoor werkte ze bij de hogeschool als directeur van het Instituut voor Engineering en Applied Science (EAS).

In die hoedanigheid heeft zij laten zien oog te hebben voor medewerkers en organisatie, en daarbij goed in staat te zijn een balans te vinden tussen het geven van sturing en het geven van ruimte. Vanwege haar lange loopbaan binnen de hogeschool, en haar huidige positie acht het College van Bestuur de Jager-Bes goed in staat om niet alleen binnen het instituut, maar ook tussen het instituut en de bredere organisatie verbindingen te leggen en te versterken. Samen met adjunct directeur Erica Boers-Gerlings vormt zij een directie, die in gezamenlijkheid en op onderling complementaire wijze leiding zal geven aan het instituut.

Ostara de Jager-Bes is benoemd na een draagvlakprocedure, waarin zij is voorgesteld aan de instituutsmedezeggenschapsraad (IMR) en het managementteam van het instituut. Beide hebben positief gereageerd. De IMR heeft ingestemd met de benoeming.

In september neemt Ostara afscheid van de dienst Onderwijs en Ontwikkeling en zal ze zorgdragen voor een goede afronding van haar huidige werkzaamheden. Met deze benoeming ontstaat een vacature voor de directeurspositie van de stafdienst Onderwijs en Ontwikkeling. De wervingsprocedure voor deze positie zal spoedig worden gestart.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen