Menu
English

Daphne Swart nieuwe directeur IT Campus Rotterdam

13 november 2023

Het bestuur van IT Campus Rotterdam - waar Hogeschool Rotterdam partner van is - is trots te kunnen aankondigen dat Daphne Swart per 1 december 2023 de functie van directeur gaat vervullen.

Ze volgt daarmee Marijn Roelof op. Daphne heeft aan de wieg gestaan van IT Campus Rotterdam en heeft de laatste vier jaar met succes de agenda van IT Campus Rotterdam ontwikkeld in de rol van programmamanager. Voordat Daphne bij de campus kwam is zij actief geweest in diverse management rollen bij Hogeschool Rotterdam en FunX.


 
Ron Kooren, bestuursvoorzitter IT Campus Rotterdam, is blij met haar aanstelling: “Daphne is een krachtige, creatieve en betrouwbare leider van IT Campus Rotterdam. Als bestuur hebben wij alle vertrouwen in deze volgende stap van Daphne. We gaan met haar met vertrouwen de toekomst tegemoet.”
 
Daphne is trots wat IT Campus Rotterdam in haar 5-jarig bestaan bereikt heeft en kijkt ernaar uit om nog meer economische en maatschappelijke impact te realiseren: “Rotterdam staat te springen om meer en beter IT-talent en digitaal vaardig human capital. IT Campus Rotterdam is hét vehikel om regie te voeren op het versterken van het human capital van de stad en regio. Ik heb ontzettend veel zin om de organisatie en haar agenda door te ontwikkelen in deze scale-up fase, samen met ons sterke, brede partnernetwerk én #teamcampus.”
 
Het bestuur is Marijn Roelof zeer erkentelijk voor zijn grote inzet als directeur van IT Campus Rotterdam. Marijn gaat per 1 december 2023 aan de slag als directeur College Economie & Ondernemen bij Albeda.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen