Menu English

Bijeenkomst In gesprek over verlies, sterven en rouw

13 november 2023

In gesprek over verlies, sterven en rouw. Doe je mee? Verlies, sterven en rouw, we hebben er allemaal mee te maken. Het is soms lastig om er met elkaar over in gesprek te gaan. Maar soms willen of moeten we tóch. Wij gaan het ijs breken. Ben je student of ben je medewerker? Je bent welkom op dinsdag 28 november van 16.00 - 18.00 uur.

Praten over ervaringen met verlies, sterven, rouw en zorg. We voelen ongemak, of zijn bang dat ons verhaal niet gehoord wordt, of te kwetsbaar is. We wíllen wel vertellen of we wíllen wel vragen, maar hoe? Hoe beginnen we? Op welke toon? Met welke gebaren? 
  
Vanuit Kenniscentrum Zorginnovatie organiseren we een bijeenkomst waarin we onze verhalen delen en gaan we met elkaar in gesprek over verlies, sterven en rouw. 
  
Door openhartiger te praten over deze ‘ongemakkelijke’ onderwerpen, kan dit bijdragen aan het normaliseren van deze ervaringen op school en werk. We gaan ervaringen delen, behoeften bespreken, informatie geven en kennis delen. 

Ben je er graag bij?
Aanmelden kan tot 23 november. Maak gebruik van de onderstaande optie voor meer informatie, en om naar het aanmeldformulier te gaan.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen