Ga direct naar de content

Symposium 'Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe'

17 januari 2018

Tijdens jaarlijkse symposium 'Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe', presenteren studenten de resultaten van hun interprofessionele samenwerking. Het symposium wordt georganiseerd door Kenniscentrum Zorginnovatie (lectoraat Technische Innovatie in de Zorg) en de minor Zorgtechnologie.

Tijdens het symposium presenteren alle groepen hun eindresultaat tijdens de posterwalk waar bezoekers langs de groepen kunnen lopen. Tevens worden de tien beste groepen voorafgaand aan het symposium geselecteerd om ook een mondelinge presentatie te geven. Welke tien het worden, is dus nog een verrassing!

Datum: Woensdag 17 januari
LocatieHogeschool Rotterdam. Rochussenstraat 198. lokaal: RS.00.311 (begane grond)

13.00 - 13.10 uur: Inloop
13.10 - 13.30 uur: Welkom en introductie. Door Linda Wauben (lector Technische Innovatie in de Zorg) en Anne van Woezik (coördinator minor Zorgtechnologie)