Student Research Conference

9 november 2018

Tijdens het Student Research Conference (SRC) staat het bacheloronderzoek van jong wetenschappelijk talent centraal tijdens deze jaarlijks terugkerende conferentie. Ervaren hoogleraren, docenten en lectoren geven feedback op de papers en selecteren 60 studenten die op de dag van de conferentie hun werk presenteren.

De SRC is multidisciplinair en elke student kan zijn of haar werk insturen, ongeacht of je jouw onderzoek hebt geschreven over taalkunde of metafysica. Alle papers die worden ingediend worden beoordeeld door een Review Committee van hoogleraren, professoren en lectoren van verschillende Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen. Zij letten op de kwaliteit van het onderzoek, de maatschappelijke relevatie en originaliteit.

Tijdens de conferentie zelf worden er presentaties gegeven door toonaangevende wetenschappers en worden er verschillende prijzen uitgereikt in diverse categorieën. De categorieën voor 2018 worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Wie de prijzen binnen deze categorieën wint, wordt bepaald door de jury, bestaande uit onder andere leden van de Review Committee. Binnen elke categorie zijn er prijzen te  winnen. Verder is er een publieksprijs voor de beste presentatie en een posterprijs.

Datum: vrijdag 9 november 2018
Tijd: nog niet bekend. Meer informatie is te vinden op de website.
Locatie: Leiden University College, Den Haag

Co-chair bij dit evenement is Linda Wauben

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.