Menu Zoeken English

Geannuleerd: Symposium: De bevalling, de mooiste ervaring van je leven!?

13 mei 2020

Studenten van de studentenraad onderzoek verbonden aan het lectoraat Verloskunde en Geboortezorg van Hogeschool Rotterdam, nodigen alle Verloskunde studenten in Nederland heel graag uit voor het eerste landelijke symposium dat georganiseerd wordt voor en door studenten verloskunde!

Vanwege de recente ontwikkelingen rond het Corona virus kunnen we tot onze spijt dit symposium niet door laten gaan.Op dit moment is er door veel onzekere factoren nog geen nieuwe datum gepland. Meer informatie volgt later.
 
 

Dit symposium wordt georganiseerd door de Studentenraad Onderzoek. Deze studentenraad wil graag al tijdens de opleiding een positieve bijdrage leveren aan de onderbouwing van het beroep van verloskundige. ''De reden dat we dit symposium organiseren is dat we graag kennis willen delen met andere studenten over thema’s die ons bezighouden.''

De studentenraad bestaat uit studenten van de bachelor opleiding Verloskunde van Hogeschool Rotterdam.

Het symposium is kosteloos toegankelijk voor alle verloskunde studenten van Nederland!

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte waarbij Claire Stramrood onze gast is. Claire is gynaecoloog, gespecialiseerd in psychische klachten rondom zwangerschap en bevalling.

Daarnaast zijn er diverse workshops waarin we het thema van verschillende kanten belichten. Natuurlijk is er ruimte in het programma zodat studenten van verschillende opleidingen elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen uitwisselen.

Praktische informatie

Datum woensdag 13 mei 2020
Tijd 16:00 - 20:00 uur
Locatie Hogeschool Rotterdam


We hopen heel veel studenten uit het hele land te ontmoeten dus zet 13 mei 2020 alvast in je agenda!

De mogelijkheid tot aanmelding met gedetailleerde programmering volgt in de tweede helft van maart.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen