Kick-off symposium 'Lectorenplatform kwetsbare (aanstaande) gezinnen met jonge kinderen'

26 november 2019

Om de zelfredzaamheid van kwetsbare (aanstaande) ouders te versterken hebben lectoren van verschillende hogescholen hun krachten gebundeld met de vorming van een lectorenplatform.

Dit Lectorenplatform kwetsbare (aanstaande) gezinnen met jonge kinderen beoogt:

1. het verzamelen, genereren en benutten van ketengerichte kennis over deze kwetsbare gezinnen en
  2. het realiseren van cross-overs tussen domeinen die zich richten op (aanstaande) ouders en jonge kinderen, zoals de zorg, het sociale domein en het onderwijs.

Op 26 november organiseert dit lectorenplatform een kick-off symposium. Naast inspirerende keynotes en werksessies, presenteert het Lectorenplatform de Kennisagenda voor praktijkgericht onderzoek rondom kwetsbare (aanstaande) gezinnen met jonge kinderen.

Wilt u op hoogte te blijven van recente ontwikkelingen rondom dit thema? En wilt u meedenken over hoe we samen met onderzoekers, bedrijven, onderwijspartners, het werkveld èn gezinnen bij kunnen dragen aan het versterken van kwetsbare gezinnen? Kom dan op 26 november naar onze kick-off!

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Datum: 26 november 2019
Tijd: 13.00 - 16.00 uur