Menu English

Bijeenkomst van het consortium MOZAIC - samen bouwen aan zelfregulerend leren

27 september 2023

Vijf ontwerpteams van leraren op verschillende scholen zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het ontwikkelen en onderzoeken van concreet toepasbare oplossingen voor praktijkvraagstukken die gaan over het bevorderen van zelfregulerend leren van leerlingen. Nu komen we bij elkaar te komen om van en met elkaar te leren. Dit mag je niet missen!

Meld je nu aan voor de bijeenkomst van ons consortium MOZAIC op woensdag 27 september van 15-17 uur bij de Horeca Vakschool, Noordsingel 72 in Rotterdam.

 

Wat kan je verwachten?

Onderzoekers, begeleiders en leraren van de ontwerpteams, en iedereen die betrokken is bij dit geweldige project is uitgenodigd. We hebben heel wat voor je in petto. Zo presenteren we voorbeelden van ontwikkelde materialen, instructies en werkwijzen die zijn ontwikkeld in de ontwerpteams: hoe stimuleer je het zelfregulerend leren van leerlingen eigenlijk? Nou zo dus. En we gaan met jullie in gesprek over de bevindingen uit ons onderzoek. 

Je gaat gegarandeerd met de nodige kennis en handvatten naar huis. Check meer over ons project op onze site.

Meer informatie

Meld je nu aan voor deze bijeenkomst. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Het consortium MOZAIC bestaat uit medewerkers van Stichting BOOR, Stichting LMC Voortgezet Onderwijs, Christelijke Scholengemeenschap Walcheren (CSW), Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO), Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs (WSKO), Thomas More Hogeschool, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Interfacultair Centrum voor Lerarenopleiding, Onderwijsontwikkeling en Nascholing, Universiteit Leiden (ICLON) en Department of Psychology, Education and Child studies, Erasmus Universiteit (DPECS)

Details

Datum                    Woensdag 27 september 2023         
Tijd                             
15.00 - 17.00 uur
Locatie                     
Horeca Vakschool, Noordsingel 72 Rotterdam

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen