Nivoz Onderwijsavond: Over de regels van het spel

10 januari 2019

NIVOZ organiseert vanaf oktober een reeks onderwijsavonden. Ellen Klatter en Ron Bormans zullen spreken op de onderwijsavond van 10 januari 2019. Zij zetten de reeks NIVOZ-onderwijsavonden - verbonden aan het jaarthema 'Spelen, leren, maken' - voort.

Hoe nemen docenten hun studenten in het middelbaar beroepsonderwijs waar? Wat streven ze na met hun onderwijs, en wat zijn hun oogmerken voor jongeren in deze veelal diverse groep?
 

Om de individuele pedagogische opdracht te kunnen realiseren, spelen onderwijsprofessionals een waarden-vol spel. De regels van dit spel blijven echter vaak impliciet. In deze lezing exploreert lector Ellen Klatter drie thema’s die onderling sterk verbonden zijn: professionele identiteit, loopbaan leren en feedback. Het samenspel van deze thema’s kan een kader bieden voor het overbruggen van de kloof tussen landelijke beoordelingskaders en de persoonlijke doelstellingen van docenten werkzaam binnen het beroepsonderwijs. Ron Bormans, voorzitter van het college van bestuur van Hogeschool Rotterdam zal deze Onderwijsavond als reflectant optreden.

Praktische informatie:

Datum: 10 januari 2019
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur
Locatie: Theater Maitland, landgoed De Horst, De Horst 1, 3971KR, Driebergen-Rijsenburg

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.