Kenniscafé: Waarom het werken in een wijkteam leuk is!

28 oktober 2021

Wat komt er kijken bij de hulpverlening aan een gezin met meerdere zorgen: schulden, huiselijk geweld, opvoedproblemen én persoonlijke kwetsbaarheden? Welke werker voert welke taak uit en wat vraagt het werk in een wijkteam van een aansluitende HBO-opleiding? Enthousiaste betrokkenen vertellen het je graag!

In dit Kenniscafé kun je de veelzijdigheid van het werken in een wijkteam zelf ontdekken. Vanuit een bestaand cliëntverhaal maken we een reis langs verschillende perspectieven van uitvoerende professionals. Zo verkennen we elkaars werelden.

Enthousiaste betrokkenen vertellen het je graag!

Meld je aan voor een blikverruimend Kenniscafé, want: hoe je verschillende invalshoeken en werkwijzen binnen het wijkteam met elkaar kunt verbinden - dat is nog een hele kunst!

Datum Donderdag 28 oktober 2021
Tijd 15:00 - 17:00 uur
Locatie Online via MS Teams

Ons interactief programma is voorbereid vanuit verschillende perspectieven uit de praktijk, waaronder die van: Zorgvragers, Welzijn, Cliëntondersteuning, Wijkteamleiders, Studenten en docenten Social Work, Zorg, Gemeentelijke loket Budgetadvies en Schuldbemiddeling.