Menu English

Workshop Postgrowth & BBP - Felix van Hoften

De Week van het Economieonderwijs

De Week van Economie onderwijs staat in het teken toekomstbestendigheid. Met de workshop van Felix krijg je inzicht in hoe ecologie en economie elkaar raken, het effect van de economie op ecologisch en klimatologisch vlak en wat de gevolgen zijn voor ons als mens. 

Doel van de workshop is voornamelijk bewustwording bij onderwijsprofessionals. Felix: 'Het gaat er niet om dat we de studenten alleen maar vertellen hoe het moet. Het gaat erom dat zij het gesprek kunnen aangaan over de wijze waarop de economie nu is ingericht en hoe het ook anders kan.

Onze studenten spelen een sleutelrol in de veranderopgaven die er liggen. Onze taak is studenten verschillende perspectieven mee te geven tijdens hun studie. Zo bereiden we studenten voor op een professionele toekomst die wordt gekenmerkt door snelle veranderingen.'

We verkennen verschillende workshops en methodes om de ecologische economie en de-/postgrowth te gebruiken in lessen macro-economie in het mbo, hbo en wo. Kom ook en verbreed jouw lessen!

Algemeen

  • 24 november 2023
  • Kralingse Zoom 91, 3063 ND Rotterdam
  • 10:00 uur tot 12:00 uur

Aanmelden

''Oneindige groei kan niet. Er moet een kanteling komen naar bedrijfsmatige groei.''

Felix van Hoften Themaregisseur Betekeniseconomie
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen