Menu English

Openbare les | Ton van Kollenburg

Lector Slimme Circulaire Systemen

Ton van Kollenburg geeft een openbare les met een drietal lezingen over digitalisering en circulariteit.

 

Ton van Kollenburg helpt bedrijven al ruim dertig jaar met continu verbeteren, waarin waardecreatie en respect voor de mens centraal staan. Hij onderzoekt als lector bij Hogeschool Rotterdam de mogelijkheden om bedrijven en hogeschoolopleidingen duurzamer en meer circulair te maken. Van zijn hand verschenen twee lean studieboeken, waarin niet alleen bestaande lean concepten aan bod komen, maar ook de combinatie met digitalisering en duurzaamheid. 

Over het lectoraat

Het lectoraat Slimme Circulaire Systemen onderzoekt de kansen, barrières en randvoorwaarden voor het verzamelen, beheren, standaardiseren en delen van data door mkb bedrijven ten behoeve van circulaire productie en consumptie. Terwijl digitalisering een essentiële voorwaarde is voor de ontwikkeling van de circulaire economie lopen veel mkb’ers hierin achter. En missen daardoor de transitie naar circulaire organisatievormen en verdienmodellen. Het lectoraat draagt, in samenwerking met het mkb en kennisinstellingen, bij aan de ontwikkeling en daadwerkelijke toepassing van digitale technische kennis, economie, organisatie, logistiek, duurzaamheid en verandermanagement.

Wat leuk dat jij je wilt aanmelden voor de openbare les van onze lector Slimme Circulaire Systemen, Ton van Kollenburg op 30 november. Voorafgaand aan de openbare les wordt vanaf 11.00 uur een bijeenkomst georganiseerd door Lectorenplatform Circulaire Economie, waarvan Ton voorzitter is. Aan bod komen businessmodellen, circulariteit en digitalisering. Als jij je daarvoor ook wil aanmelden kun je het beste even contact opnemen met Ton: ajc.vankollenburg@hr.nl

Rond 15.00 start het programma rondom de openbare les met een drietal lezingen waarin digitalisering en circulariteit uit verschillende perspectieven worden belicht. Dat wordt afgesloten met de openbare les: 'Zijn smart circular systems slim?' 

Algemene informatie

  • Datum: donderdag 30 november 2023
  • Tijd: 15:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: Auditorium, Kralingse Zoom 91

Aanmelden

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen