Menu English

Agenda-item 2

In het bedrijfsleven is XR sterk in opkomst, maar heeft onderwijs er ook iets aan?

Immersive Tech (XR) is technologie die de gebruiker onderdompelt in een beleving. De echte wereld word aangevuld of volledig vervangen. In het bedrijfsleven is XR sterk in opkomst, maar heeft het onderwijs er ook iets aan? Ervaar het zelf en laat je inspireren tijdens het ICTO Lunchcafé X Immersive Tech Tour.

Op 21 en 22 november vindt de Immersive Tech Tour plaats op Academieplein. De aftrap vindt plaats tijdens het ICTO Lunchcafé. Bekijk hieronder het programma.

Programma

Dinsdag 21 november

  • 12.00 - 14.00 uur Playground; demonstraties en experimenteerruimte o.b.v. studenten van het Stadslab (start elk halfuur)
  • 14.00 - 15.00 uur Immersive Tech in de klas
  • 15.00 - 16.00 uur Workshop 360° video

Woensdag 22 november

  • 9.30 uur en 13.00 uur Immersive Tech in de praktijk
  • 15.00 - 16.00 uur Ondertussen bij EAS & IGO
  • 16.00 - 17.00 uur Stel je wilt iets met XR, wat dan?

Praktische informatie

Hogeschool Rotterdam
Locatie Academieplein

Aanmelden

In de flyer vind je meer informatie over het programma. Je kunt je per tijdsblok voor een sessie aanmelden. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden voor 21 & 22 november kan hier. Voor de workshop Immersive Tech in de praktijk is een apart aanmeldingsformulier.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen