Menu English

Minor 3-daagse 2023

Als externe student een minor volgen bij Hogeschool Rotterdam

In de hoofdfase van je studie speelt de minor een belangrijke rol. Je kunt je verbreden of jezelf juist specialiseren. Je kunt kiezen uit minors van je eigen opleiding, maar misschien overweeg je wel een minor te volgen bij Hogeschool Rotterdam. Van 13 t/m 15 februari 2023 organiseren we daarom de Minor 3-daagse.

Tijdens de Minor 3-daagse kun je zowel online als op locatie kennis maken met onze minors.

Online voorlichting

Op maandag 13 en dinsdag 14 februari worden er tussen 16.00 en 21.00 uur verschillende online voorlichtingen gegeven van een groot aantal minors. Je hoeft je hier niet van te voren voor aan te melden. De linkjes naar de teamsmeetings vind je op Kies op Maat bij de deelnemende minors.

Minorbeurs

Op woensdag 15 februari vindt er een minorbeurs op locatie plaats, van 16.00 - 20.00 uur. Locatie: Burgemeester S'jacobplein 1, 3015 CA Rotterdam. Op de minorbeurs zijn ruim 90 minors aanwezig. Wil je naar de minorbeurs komen? Meld je dan even aan! Om de drukte zoveel mogelijk te spreiden, kun je kiezen voor een tijdslot van 16.00 - 18.00 of van 18.00 - 20.00 uur.

Programma

Het volledige programma van de online voorlichtingen en de minorbeurs worden begin februari hier bekend gemaakt. 

Let op: niet alle minors op de beurs zijn toegankelijk voor externe studenten en tevens zijn niet alle minors op Kies Op Maat vertegenwoordigd op de beurs. Check voor je bezoek het programma van de Minorbeurs.

Aanmelden Minorbeurs

Meld je hieronder aan voor de Minorbeurs die op 15 februari wordt georganiseerd.

 
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen