Menu English

Aanmelden

Events

Alumnibijeenkomst

Datum: woensdag 15 november

Tijd: 17:15 - 19:15 uur
Spreker: Kirsten Cuppen, mbo-leraar van het jaar 2021

Inclusief een eenvoudige hap :)

Ben jij die ambitieuze docent gebleven die jij was tijdens je PDG? Ben jij nog steeds van Leren met Lef? Ben jij misschien wel de volgende mbo-docent van het jaar? Of wil je juist geïnspireerd worden, uitgedaagd of iets nieuws leren?   

Kom dan naar onze Alumni bijeenkomst op 15 november! 

Daar kun je krachtige ervaringen delen waar je trots op bent met collega's die, net als jij bruisen van ideeën. Voor deze bijzondere alumni-bijeenkomst komt de enthousiaste Kirsten Cuppen, mbo-leraar van het jaar 2021, vertellen over haar bijzondere ervaringen van het afgelopen jaar. Daarin ontmoette bijvoorbeeld onze minister Robbert Dijkgraaf, werd uitgenodigd op de Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde en is co-initiator van het Talentenpaspoort. Meer via Leraar Van Het Jaar | Juf Kirsten Waarzij als verbinder vooral aan wil bijdragen, is docenten die fluitend naar hun werk gaan. Jullie dus! 

Dat wil je toch niet missen?  

We starten na jullie lessen (want we weten heus waar jullie prioriteiten liggen!) met inloop vanaf 17:00 uur. Vanaf 17:15 start het programma en we sluiten af met ruim de tijd om elkaar (opnieuw) te ontmoeten, om bij te praten met je oud-trainers, om met Kirsten in gesprek te gaan. Inclusief een eenvoudige hap – want op een hongerige maag... 

We hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen op de Hogeschool Rotterdam. Wees welkom!

De bijeenkomst vindt plaats op Hogeschool Rotterdam maar i.v.m. corona is het onzeker of deze bijeenkomst door kan gaan, wij houden jullie op de hoogte.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen