Menu
  English

  Bouwteam

  Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

  Welkom in de inspiratieruimte van: Bouwteam

  Bouwteam

  is hét regionaal collectief bestaande uit bouwbedrijven, architectenbureaus, adviesbureaus, constructiebureaus, woningbouwcoöperaties en gemeentes. Door de intensieve samenwerking met de hogescholen bouwen wij verder aan het sterkste bouwonderwijs in de regio. Dit doen we door het aanbieden van gastlessen, voorlichting, bouwplaatsbezoeken en kennissessies aan de studenten, participanten en het onderwijs om te inspireren, te coachen en te begeleiden. Want we doen het écht samen.

  Voor de student is Bouwteam hét platform om een passende hbo-stage in de bouw te vinden. Samen met de bouwsector en hogescholen ontwikkelen wij jouw studie, zorgen voor de mooiste stages en leggen de loper uit voor een boeiende carrière in de bouw. Bouwteam maakt zich sterk voor een aantrekkelijke en kwalitatieve opleiding, die naadloos aansluit bij de bouwwereld. Voor alle stages vanaf leerjaar 1 helpt Bouwteam een passende stageplek te vinden binnen onze participanten voor de opleidingen Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde en Built Environment.

  En het houdt niet op na het behalen van je diploma. Door het volgen van het uniek Talentenprogramma voor Young Professionals bij Bouwteam krijg je de kans om jouw talent verder te ontwikkelen binnen jouw carrière in de bouw. Wij creëren een prachtige werk- en leeromgeving, zodat jij jouw kwaliteiten verder kan ontwikkelen. En het geeft een mooie gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over actuele onderwerpen en te netwerken.

  Bouwteam - ambities

  Waarom  kiezen voor Bouwteam? 

  • We bieden je de beste vakkundige begeleiding. 

  • Baanzekerheid. 

  • Zekerheid van een goede stageplaats bij jou om de hoek. 

  • Volop ontwikkelingsmogelijkhedenvia Talentenprogramma Young 

  Professionals. 

  • Een plek voor al jouw vragen. 

  • We zijn innovatief, maar hebbenook oog voor ambacht en traditie. 

  • We dagen je uit en verhogen hetniveau van je werk. 

  • Geen kosten voor studenten aan onze dienstverlening 

  Wat kunnen wij voor jou betekenen na je stage? Bouwteam helpt om een werk- en leeromgeving te vinden die bij jou past. Dat houdt niet op bij het behalen van je Hbo-diploma. In ons Talentenprogramma Young Professionals krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.  

   

   

   

  Bouwteam is dé verbindende organisatie tussen student, hogescholen én het bedrijfsleven, en helpt de student met het vinden van stages, minors en afstudeeropdrachten.

  En we leggen de loper uit voor een boeiende carrière in de bouw. Bouwteam maakt zich sterk voor een  aantrekkelijke en kwalitatieve opleiding die naadloos aansluit bij de bouwwereld.