Menu English

Btb + Oculus

Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

Welkom in de inspiratieruimte van: Btb + Oculus

Over  Btb + Oculus  

Oculus en btb zijn dochterondernemingen van OB&V Holding met vestigingen in Delft, Eindhoven en Zwolle. OB&V Holding bestaat uit de vier werkmaatschappijen oculus, btb, visiplan en vidinfra. Samen meer dan 50 jaar adviseur en begeleider van bouwprojecten in Nederland.

Vandaag presenteren wij onze bedrijven oculus en btb waar ca. 40 medewerkers werkzaam zijn.

Oculus is voorloper in de nieuwe bouwwetgeving en zet zich in als kwaliteitsborger. Met de vele pilotprojecten binnen de Wet Kwaliteitsborging heeft oculus bijdrage geleverd aan de nieuwe wetgeving.

Binnen btb wordt gewerkt in alle bouwfasen, van ontwerp tot en met oplevering, met nadruk op projectmanagement, directievoering en bouwtoezicht.

De ambitie van oculus is om toonaangevend te zijn en te blijven binnen de Wet Kwaliteitsborging. We bieden een variërende werkomgeving en geven nieuwe collega’s en studenten graag de kans zich te ontplooien in deze nieuwe markt. Doordat het een nieuwe visie is op het behalen van bouwkwaliteit geeft juist dit kansen voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën vanuit de student.

De ambitie van btb is marktleider te zijn en te blijven als adviseur op het gebied van projectmanagement, directievoering en bouwkundig toezicht. We willen ons inzetten binnen de gehele bouwtransitie op het gebied van duurzaamheid, circulair bouwen, gebruik van nieuwe materialen met behoud van kwaliteit. We bieden studenten de kans om te leren van ervaren professionals, maar op hun beurt de professionals mee te nemen in de wereld van innovatie.

 

Btb en oculus bieden plaats aan maximaal 2 studenten. De studenten worden binnen de organisatie ondersteund door ervaren specialisten.