Menu
English

Aanmeldprocedure en studiekeuzecheck

Hoe meld je je aan?

Aanmelden in 2 stappen

 1. Om je aan te melden, moet je eerst een DigiD aanvragen. Regel dit nu al. De aanvraag duurt ongeveer een week.
 2. Je kunt op twee momenten starten:
  • Februari: Als je in februari wilt starten, dan kun je je tot uiterlijk 24 januari 2024 aanmelden via Studielink. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 oktober.
  • September: Meld je vóór 1 mei 2024 aan voor de opleiding via Studielink. Aanmelden is mogelijk vanaf 1 oktober.

Na je aanmelding: studiekeuzecheck

Nadat je je hebt aangemeld via Studielink:

  • krijg je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Deelname hieraan is verplicht. Met dit gesprek heten we je welkom en bepalen we of je een goede studiekeuze maakt. We kijken ook naar je reflectief vermogen, je taalniveau en je rekenniveau met de Wiscat. Op basis hiervan adviseren we je of deze opleidingsvariant bij je past.

   • ontvang je de uitnodiging om je Hogeschoolaccount te activeren. Hiermee kun je inloggen op alle systemen van de hogeschool. Start bij Mijn HR (via mijn.hr.nl of download de app voor iOS of Android), daarin zie je onder Mijn aanmelding precies aan welke voorwaarden je (nog) moet voldoen om ingeschreven te worden voor je opleiding. Met je Hogeschoolaccount kun je ook inloggen op HINT, het intranet. Informatie over bijvoorbeeld de introductiedagen, je rooster en je boekenlijst staat vlak voor de start van de studie op HINT. Je hebt tevens toegang tot je persoonlijke e-mail van Hogeschool Rotterdam.
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen