Zoeken English

Hoe meld je je aan?

Belangrijke informatie over studiejaar 2020-2021

• Je kunt je aanmelden tot en met 31 juli 2020 voor de start in september 2020
  • De studiekeuzecheck gaat door in online vorm. Meer informatie over de studiekeuzecheck vind je hieronder.

Aanmelden in 2 stappen

1. Om je aan te melden, moet je eerst een DigiD aanvragen. Regel dit nu al. De aanvraag duurt ongeveer een week.
  2. Je kunt op twee momenten starten:
    • Februari: Als je in februari wilt starten, dan kun je je tot uiterlijk 24 januari 2020 aanmelden via Studielink.
    • September: Meld je uiterlijk 31 juli 2020 aan voor de opleiding via Studielink.

Na je aanmelding: studiekeuzecheck

Nadat je je hebt aangemeld via Studielink:

• krijg je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Deelname hieraan is verplicht. Met dit online gesprek heten we je welkom en bepalen we of je een goede studiekeuze maakt. We kijken ook naar je reflectief vermogen, je taalniveau en je rekenniveau met de Wiscat. Op basis hiervan adviseren we je of deze opleidingsvariant bij je past.

• krijg je inloggegevens van Hogeschool Rotterdam. Hiermee kun je op mijn.hr.nl precies zien aan welke eisen je nog moet voldoen om je inschrijving compleet te maken. Met de inloggegevens kun je ook inloggen op HINT, het intranet. Op HINT vind je vlak voor het begin van je studie informatie over bijvoorbeeld je lesrooster en je boekenlijst. Met de inlogcodes heb je tevens toegang tot je persoonlijke e-mail van Hogeschool Rotterdam.