Ga direct naar de content

Academic search complete

Multidisciplinair

Multidisciplinaire database met de volledige tekst en samenvattingen van bijna 9.000 wetenschappelijke tijdschriften, waarvan bijna 7.700 peer-reviewed. Bevat tijdschriften, periodieken, rapporten, boeken en meer.

Inhoud

Academic search complete is ontworpen voor academische instellingen als bron voor wetenschappelijk onderzoek. Het biedt zeer veel relevante full-text publicaties en wordt dagelijks geüpdatet. Tevens is het een belangrijke bron voor peer-reviewed, full-text artikelen voor STEM onderzoek, alsook de sociale- en menswetenschappen.

Academic search complete biedt ook toegang tot videomateriaal van persbureau Associated Press. Video's die gerelateerd zijn aan je zoektermen verschijnen automatisch in een carrousel in het zoekresultaat. Met materiaal van 1930 tot en met heden en maandelijkse updates, bestrijkt deze collectie van meer dan 60.000 video's een grote variëteit aan onderwerpen. 

De EBSCOhost databanken bevatten tevens een groot aantal E-books.

Onderwerpen

Dierwetenschap, antropologie, astronomie, biologie, chemie, techniek, ethnisch en multicultureel onderzoek, algemene wetenschap, geografie, recht, wiskunde, muziek, medicijnen, natuurkunde, psychologie, religie en filosofie, wetenschap en technologie, vrouwenstudies.

Handleiding

Zie de EBSCO Help site.

Apps

Onderaan iedere pagina van EBSCOhost databanken vind je links maar de mobiele interface en instructies voor het gebruik van de Android en iOS apps.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.