Menu English

Je onderzoeksaanvraag

Verken de omgeving en vergelijk je idee met bestaand onderzoek

Elk onderzoeksproject begint met een goed idee – van een docent, onderzoeker of medewerker (misschien wel van jou?!). Zij bedenken onderzoeksprojecten die helpen een maatschappelijk probleem op te lossen én die ons onderwijs verrijken. Hogeschool Rotterdam biedt daarom graag ondersteuning bij jouw onderzoeksproject. Hiervoor is het proces van projectmanagement ingevoerd. Daarmee leiden we een onderzoeksproject van start tot finish in goede banen.

Kennisbank

In de kennisbank vind je alle informatie over het projectmanagementproces die je tijdens je onderzoeksproject nodig hebt.

Je leest hier alles over de rollen die medewerkers hebben binnen een project, de fases A t/m D die ieder onderzoeksproject doorloopt en de processtappen binnen elke fase. Bij die stappen zie je welke projectrollen daarbij betrokken zijn, welke documenten of systemen je nodig hebt en waar je eventueel meer informatie kunt vinden. Daarnaast krijg je hier informatie over de belangrijkste subsidieregelingen.

Heb je nog vragen? Je vindt hier ook de key user, projectcontroller en -administrateur voor jouw kenniscentrum of CoE, maar ook waar je terecht kunt voor vragen over bijvoorbeeld juridische zaken.

Ga naar kennisbank

Datamanagementparagraaf

NWOZonMw en SIA/RAAK vragen onderzoekers om tijdens de subsidieaanvraag vier vragen te beantwoorden in de datamanagementparagraaf. Hier vind je standaard antwoorden voor de vragen uit een datamanagementparagraaf die door de verschillende subsidiegevers worden gebruikt. De antwoorden dienen als voorbeeld en kunnen voor jou anders zijn.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen