Menu English

Edubadges

Een flexibele en persoonlijke manier van certificeren

Badges zijn digitale insignes waarmee je kunt aantonen dat je bepaalde vaardigheden of kennis hebt. Je kunt ze behalen voor bijvoorbeeld het afronden van een workshop. Badges zijn beveiligd en te verifiëren door toekomstige werkgevers. Een soort micro-diploma's dus!

Toon:

Met edubadges laat je zien wie je bent

en waar je toe in staat bent

Tijdens je opleiding kun je allerlei optionele activiteiten en trainingen doen. Deze staan later echter niet op je diploma vermeld. De oplossing? Edubadges! Een behaalde badge kun je delen op LinkedIn en een werkgever kan verfiëren of deze echt is. De mediatheek en het stadslab bieden nu deze "micro-credentials" aan en de verwachtig is dat je ze steeds vaker zult tegenkomen.

Verdien je eerste badge

met de training "Introductie Mediatheek"

Verdien een "novice" edubadge door de online training "introductie mediatheek" te doorlopen en de eindtoets succesvol af te ronden! Bij voldoende beoordeling van de eindtoets krijg je toegang tot de stappen die je moet doorlopen om de edubadge aan te vragen.

Start de training

Of bekijk het overzicht van alle mediatheektrainingen

Hoe kom ik bij mijn edubadge?

Als je de toets aanvraagt, wordt gevraagd om toestemming te geven voor gebruik van je studentennummer voor het aanmaken van een edubadge nadat je de toets met een voldoende hebt afgerond.

Wat is een eduID?

Een eduID is een digitale identiteit: een veilige digitale omgeving die losstaat van je onderwijsinstelling en levenslang bruikbaar is. eduID is betrouwbaar en je hebt altijd de controle over je gegevens en met wie je ze deelt.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen