Menu English

Bloomsbury Fashion Central

Kunst, Taal & Cultuur, Beeldmateriaal

Deze online modebibliotheek bevat een encyclopedie, een beeldbank en E-books over de geschiedenis van kleding, mode en kostuums.

Inhoud

Berg Fashion Library bevat de Berg Encyclopedia of World Dress and Fashion en is een belangrijke bron van informatie op het gebied van kleding en mode. Het bied je een uitgebreide reeks informatiebronnen op modegebied en wordt minstens 3x per jaar geüpdatet. Van belang voor studenten en onderzoekers op het gebied van antropologie, kunstgeschiedenis, geschiedenis, sociologie, geografie, folklore, museumonderzoek, theater en culturele studies, evenals mode en textiel.

  • Bevat een uitgebreide collectie van 13.000 kleurenafbeeldingen van partners als het Metropolitan Museum of Art's Costume Institute, het Victoria & Albert Museum, Los Angeles County Museum of Art, Philadelphia Museum of Art, en het MoMu Fashion Museum.
  • Full-text E-Books over mode, design, cultuur en gender.
  • Extra bronnen, zoals A-Z of fashionThe Dictionary of Fashion History en een overzicht van modemusea.

Lesmateriaal

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen