Menu English

Academic search complete

Multidisciplinair

Multidisciplinaire database met de volledige tekst en samenvattingen van duizenden wetenschappelijke tijdschriften, waarvan de meeste peer-reviewed. Bevat tijdschriften, periodieken, rapporten en boeken.

Inhoud

Academic search complete is ontworpen voor academische instellingen als bron voor wetenschappelijk onderzoek. Het biedt zeer veel relevante full-text publicaties en wordt dagelijks geüpdatet. Tevens is het een belangrijke bron voor peer-reviewed, full-text artikelen voor STEM onderzoek, alsook de sociale- en menswetenschappen.

Academic search complete biedt ook toegang tot videomateriaal van persbureau Associated Press. Video's die gerelateerd zijn aan je zoektermen verschijnen automatisch in een carrousel in het zoekresultaat. Met materiaal van 1930 tot en met heden en maandelijkse updates, bestrijkt deze collectie van meer dan 60.000 video's een grote variëteit aan onderwerpen.

Apps & mobiele toegang

Onderaan iedere pagina van EBSCOhost databanken vind je links maar de mobiele interface en instructies voor het installeren van de Android en iOS apps.

Meer informatie

Omvat de onderwerpen dierwetenschap, antropologie, astronomie, biologie, chemie, techniek, etnisch en multicultureel onderzoek, algemene wetenschap, geografie, recht, wiskunde, muziek, medicijnen, natuurkunde, psychologie, religie en filosofie, wetenschap en technologie, vrouwenstudies.

Voor gedetailleerde titel- en onderwerpslijsten, zie de EBSCOhost website.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen