Menu English

Follow the Money

Onderzoeksjournalistiek

Platform voor radicaal onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Bevat maatschappelijk relevante artikelen over geldstromen, macht, recht, privacy en fraude bij overheid en bedrijfsleven.

Inhoud

Ben je geïnteresseerd in diepgravende artikelen over de zorgsector, digitale zaken, de financiële sector, de woningmarkt, de Rotterdamse haven en andere onderwerpen die regelmatig in het nieuws zijn? Lees dan Follow the Money.

Bij Follow the Money werken journalisten niet aan verplichte wekelijkse blogs of podcasts, maar focussen ze zich volledig op één onderwerp. Geldstromen zijn daarbij de leiddraad en het doel is waarheidsvinding.

Lees meer over de werkwijze van FtM.

Dossiers

Veel artikelen van FtM vallen onder een dossier, zoals "de nieuwe woningnood". Met de Hogeschool Rotterdam login kun je helaas geen dossiers volgen en een notificatie ontvangen bij nieuwe artikelen. Dit kan alleen met een persoonlijk account. Je kunt wel een bookmark maken van een dossier en zo zelf af en toe op nieuwe artikelen controleren.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen