Menu
  English

  Academic search complete

  Multidisciplinair

  Multidisciplinaire database met de volledige tekst en samenvattingen van duizenden wetenschappelijke tijdschriften, waarvan de meeste peer-reviewed. Bevat tijdschriften, periodieken, rapporten en boeken.

  Inhoud

  Academic search complete is ontworpen voor academische instellingen als bron voor wetenschappelijk onderzoek. Het biedt zeer veel relevante full-text publicaties en wordt dagelijks geüpdatet. Tevens is het een belangrijke bron voor peer-reviewed, full-text artikelen voor STEM onderzoek, alsook de sociale- en menswetenschappen.

  Academic search complete biedt ook toegang tot videomateriaal van persbureau Associated Press. Video's die gerelateerd zijn aan je zoektermen verschijnen automatisch in een carrousel in het zoekresultaat. Met materiaal van 1930 tot en met heden en maandelijkse updates, bestrijkt deze collectie van meer dan 60.000 video's een grote variëteit aan onderwerpen.

  Apps & mobiele toegang

  Onderaan iedere pagina van EBSCOhost databanken vind je links maar de mobiele interface en instructies voor het installeren van de Android en iOS apps.

  Meer informatie

  Omvat de onderwerpen dierwetenschap, antropologie, astronomie, biologie, chemie, techniek, etnisch en multicultureel onderzoek, algemene wetenschap, geografie, recht, wiskunde, muziek, medicijnen, natuurkunde, psychologie, religie en filosofie, wetenschap en technologie, vrouwenstudies.

  Voor gedetailleerde titel- en onderwerpslijsten, zie de EBSCOhost website.