Menu English

Statista

Statista is één van de grootste statistieken- en marketingdataplatforms ter wereld. Het biedt toegang tot meer dan 1,5 miljoen statistieken, prognoses, rapporten en infographics over 80.000 onderwerpen vanuit meer dan 22.500 bronnen.

Inhoud

  • Statistieken: Wereldwijd zijn er vele bronnen met statistische gegevens over landen, markten en bedrijven. Statista verzamelt deze gegevens en maakt ze toegankelijk via één zoekscherm.
  • Rapporten: Statista maakt rapporten over trends, markten, merken/bedrijven, consumenten, politiek en landen en geeft zo inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen.
  • Vooruitzichten: Statista geeft inzicht in de verwachte ontwikkelingen van consumentenuitgaven, reclame, digitale markten, mobiliteit, technologie, landen en industrieën.
  • Infographics en diverse tools

Gebruik

Statista staat toe dat je statistische gegevens, grafieken en afbeeldingen gebruikt in lesmateriaal of eigen werk. Je wordt wel verzocht correcte verwijzingen op te nemen. 

Lees de FAQ voor de voorwaarden en gebruiksmogelijkheden Bekijk de video tutorial over zoeken in Statista

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen