Menu English

ProQuest Portal

Economie & Management, Kunst, Geschiedenis & Sociale Wetenschappen

Portal naar diverse databases op het gebied van zaken (ABI/Inform), sociale wetenschappen, kunst en geschiedenis.

Inhoud

Business Premium Collection

Een breed georiënteerde collectie zakelijke databases, waaronder de ABI/INFORM Collection. Voor meer informatie, bekijk de ProQuest libguides.

Nederlandstalige presentatie met uitleg over het zoeken in ABI/INFORM

Overige databases

International Bibliography of the Social Sciences (IBSS)‎

Meer dan 3 miljoen bibliografische verwijzingen naar artikelen en hoofdstukken uit boeken. Bestrijkt een groot aantal onderwerpsgebieden, waaronder economie, educatie en sociologie. Bevat vrijwel geen full-text.

FIAF International Index to Film Periodicals Database‎

Deze database bevat de "schatten uit het filmarchief" van FIAF (The International Federation of Film Archives). Het bestaat uit een gedetailleerde index van stomme films, een selectie van naslagwerken en gelinkte full-text naar meer dan 60 publicaties.

Film Index International‎

Informatiebron van films en filmacteurs, in samenwerking met het British Film Institute. Een internationaal overzicht van diverse genres uit meer dan 170 landen, van 1900 tot heden.

International Bibliography of Art (IBA)‎

Bibliografische verwijzingen naar artikelen over Amerikaanse en Europese kunst, fijnkunst, archeologie, volkskunst, etc.

Colonial State Papers‎

Manuscripten en bibliografische verwijzingen betreffende de Britse activiteiten in de Amerikaanse, Canadese en West-Indische koloniën van de 16e tot de 18e eeuw.

ProQuest Historical Newspapers: The Irish Times and The Weekly Irish Times‎  

Historisch krantenarchief.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen