Menu
  English

  'Wij zijn aan het bouwen aan de retail organisatie van de toekomst!'

  Lees het interview met Esmée

  Esmée is alumnus en foodmarktmanager bij Jumbo Koorneef.

  Waar moet je als (toekomstige) retailer aan voldoen?

  Van klanten fans willen maken en collega's willen inspireren,
  motiveren en ontwikkelen. Als retailer moet je aan veel verschillende knoppen kunnen draaien, theorie en praktijk samenbrengen. Alles voor de klant doen, een commercieel krachtige winkel neerzetten, het team aansturen, collega's verbinden en ontwikkelen. Je hebt dus oog voor de klant, je bent een verbinder én commercieel krachtig. Een visie en een plan zijn noodzakelijk om resultaten te kunnen boeken. De supermarktbranche is dynamisch, hierbij is het belangrijk dat je als retailer een helicopter view hebt, overzicht kan houden, de juiste prioriteiten kan stellen, duidelijke verwachtingen hebt naar je collega's, assertief en stressbestendig bent en hands-on kan werken.

  Wat maakt werken in de retail voor jou zo leuk?

  Geen dag is hetzelfde. Het werken in de supermarkt is dynamisch en een werkveld waarin theorie en praktijk samen komen. Iedere dag ben je bezig met het verrassen van de klant, het motiveren en ontwikkelen van collega's en het zorgen voor een commercieel krachtige winkel. Daarnaast houd jij je als retailer bezig met het sturen op de verschillende KPI's, het borgen van processen in de winkel, zorgen voor schone en veilige winkels. Met een visie en een goed plan, kan je met je team gaan bouwen en snel resultaat boeken.

  Waarom is jouw retail bedrijf partner geworden van de community Managing New Retail?

  Wij zijn aan het bouwen aan de retailorganisatie van de toekomst (gericht op grote winkels met een vers beleving) en zoeken hier talentvolle collega's voor. Wij kunnen nieuw talent een mooie carrière bieden. Daarnaast willen wij het werk in de supermarkt positief onder de aandacht brengen, hier wordt onterecht vaak minachtend over gedaan. Vergeet niet dat wij in onze winkels ook 200 tot 400 collega's aansturen en mooie omzetten per week draaien, dus een grote verantwoordelijkheid hebben.

  Waar leidt de community Managing New Retail tot op?

  Het retailtalent van de toekomst.