Menu
  English

  Study Association Logistics Management Rotterdam

  Study Association Logistics Management Rotterdam (S.A. LMR) is dé studievereniging voor Logistics Management studenten aan Hogeschool Rotterdam.

  Studievereniging LMR, opgericht in 2014 als de Rotterdamse Studievereniging Logistiek en omgedoopt tot Logistics Management Rotterdam in 2017, is uitgegroeid tot de spil in het netwerk van de student, de hogeschool en het bedrijfsleven.

  Onze vereniging staat dicht bij haar leden en de studenten van Logistics Management en biedt hen mogelijkheden die zij bij de opleiding niet krijgen. Zo worden er bedrijvenbezoeken en webinars georganiseerd om onze studenten kennis te laten maken met de praktijk en potentiële werkgevers. Ook biedt de studievereniging verdieping in de studie door het geven van voorlichtingen, verzorgen van netwerk gerelateerde trainingen, en brengen we je in contact met een medestudent voor bijles als je moeite hebt met een vak. Ten slotte zorgt de vereniging voor de nodige gezelligheid door onze gezellige (digi-)borrels of kroegentochten.

  Sinds haar oprichting is de vereniging gegroeid tot een actieve vereniging met circa vijftig leden van wie ongeveer tien zich actief inzetten door het organiseren van activiteiten. Door een goed afgestemd activiteitenaanbod heeft Logistics Management Rotterdam een naam op weten te bouwen onder studenten, bedrijven en binnen de hogeschool. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de website van de studievereniging.

  Website S.A. LMR