Open dag Lerarenopleiding Maatschappijleer

Voltijd Bachelor

Is de Lerarenopleiding Maatschappijleer de opleiding die bij je past of twijfel je daar nog aan? Op deze pagina zie je verschillende mogelijkheden om kennis te maken met ons.

Bij Hogeschool Rotterdam kun je eerst online kennismaken met deze opleiding door mee te doen met een online voorlichting, opleidingsvideo's te bekijken of vragen te stellen aan studentambassadeurs. Wil je nog meer weten? Kom dan naar de open dag op locatie om sfeer te proeven en proeflessen te volgen. (Er is geen voorlichting op locatie.)

Waar leiden we je voor op?

Een online presentatie van de lerarenopleidingen op het gebied van mens en maatschappij

Docent & coördinator pedagogiek en didactiek Veerle van de Graaff vertelt in een kort filmpje hoe de Lerarenopleiding Mens en Maatschappij (Aardrijkskunde, Economie, Geschiedenis, Maatschappijleer vo/bve) is opgebouwd. Wat je kunt verwachten van de lerarenopleiding, en hoe de komende leerjaar eruit zien.

Meer weten?

Bekijk de praktische informatie

Op de opleidingspagina's vind je alle informatie over de inhoud en opbouw van de opleidingen: