Menu Zoeken English

Zadkine- Philippe Raets

Voorzitter College van Bestuur

"Zadkine verwelkomt met veel enthousiasme het manifest. Het bevat de kansrijke ingredi├źnten die nu en straks dienstbaar zijn aan het toekomstbestendig maken van economisch beroepsonderwijs in onze regio. Naar goed Rotterdams recept zit de kracht in intensieve samenwerking en sterke netwerken in onze stad, MBO en HBO, onderwijs en bedrijfsleven. Terecht wordt gewezen op de noodzaak tot meer regelruimte en ruimte voor experiment en innovatie. Het concept 'vrije zones' spreekt ons zeer aan.

Zadkine is hier al mee begonnen. Kijk naar bijvoorbeeld naar de 010 E-com Academy by Zadkine, ontwikkeld met het bedrijfsleven en geboetseerd naar een actuele vraag. Of onze International Business Studies (IBS) met dubbele accreditatie in Nederland en UK. 

Zadkine ziet dit manifest als steun en inspiratie om ons economisch beroepsonderwijs verder klaar te maken voor de uitdagingen die zich nu en de volgende jaren aandienen."

­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen