Menu Zoeken English

Hogeschool Rotterdam- Ron Bormans

Voorzitter College van Bestuur

“Ik vind het heel goed dat gezaghebbende mensen van buiten het beroepsonderwijs goed gekeken hebben naar ons economisch onderwijs; een vanuit economisch én maatschappelijk opzicht heel belangrijk domein. Ik dank hen zeer.

Dat dat gebeurt, past bij het beroepsonderwijs. En het advies dat de denktank ons geeft, is heel waardevol en zal ook door Hogeschool Rotterdam – met 16000 studenten in dit domein een grote speler – omarmd worden. We gaan er direct mee aan de slag, in samenwerking met onze Rotterdamse partners, en verbinden dit met ons ambitieuze project van de verdere vorming van de Hogeschool Rotterdam Business School.

In het verleden is door Hogeschool Rotterdam de vraag geopperd of we niet ook aandacht moeten schenken aan de omvang van het economische domein. De effecten van Covid-19 op de conjunctuur gaan die vraag de komende jaren mogelijk nadrukkelijker opwerpen. Hogeschool Rotterdam vindt – vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid - blijvend dat we als beroepsopleiders oog moeten houden voor de kwantitatieve balans in ons aanbod. Voor nu evenwel is de grote winst te halen in het ‘toekomstproof’ houden van dit onderwijs door het advies van de commissie te volgen en te werken aan een moderniseringsslag.”

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen