Menu
English

Armoedesymposium 'Armoede kan iedereen treffen'

Op 17 oktober is het Wereldarmoededag. Die dag vragen we extra aandacht voor wat wij als (aankomend) sociaal professionals kunnen doen voor en samen met mensen in armoede. Daarom organiseren wij 17 oktober van 9.30 tot 12.30 uur een armoedesymposium voor en met studenten, docenten en mensen uit het werkveld bij Hogeschool Rotterdam.

Dit jaar staat het thema ‘Armoede kan iedereen treffen’ centraal vanuit het perspectief van verschillende doelgroepen. Armoede brengt veel schaamte en stress met zich mee. De vraag voor al deze doelgroepen is dan ook: hoe krijgen (sociaal) professionals en ook vrijwilligers hen vroegtijdig in beeld en waar start je met de ondersteuning? 

Interactief programma
We starten met een filmportret van twee ervaringsdeskundigen die samen met de documentairemaker Pim Giel aanwezig zijn voor een gesprek met de aanwezigen over armoede. Verder is er in verschillende workshops aandacht vanuit uiteenlopende doelgroepen (gezinnen, vluchtelingen, werkenden) en is er aandacht voor geldzorgen onder studenten. Binnenkort ontvang je een mail met de inhoud van de workshops. Je kunt op de dag zelf een keuze maken welke je wilt bijwonen. 

Aanmelden
Je kunt je nu aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen