Menu
English

De Digitale Accountant

Feestelijke afsluiting onderzoeksproject

Op donderdag 6 oktober vindt de afsluitende meeting plaats van het onderzoeksproject De Digitale Accountant. Je kunt dit event live bijwonen vanuit NBA, Antonio Vivaldistraat 2, Amsterdam.

Presentatie onderzoeksrapport en demonstratie zelfscan: aan de slag!

Digitalisering en automatisering zijn hot topics voor bedrijven en voor mkb-accountantskantoren is dat geen uitzondering. De nieuwe ICT-technologie├źn op het gebied van data management en -analyse, van softwareapplicaties en rapportage tools tot online portal systemen, veranderen de werkprocessen van accountantskantoren en haar klanten ingrijpend. Velen worstelen om hun weg te vinden in het oerwoud van nieuwe ICT-technologie.

Met het onderzoeksproject De Digitale Accountant richtte het onderzoeksconsortium zich op de vraag hoe de mkb-accountant digitalisering, automatisering en data-analyses het beste kan inzetten in zijn beroepspraktijk. Op basis hiervan zijn praktische tools ontwikkeld, waaronder een zelfscan en een data-analyse protocol.

Tijdens deze afsluitende bijeenkomst demonstreren we o.a. hoe je deze tools zelf kunt inzetten. Het programma is niet alleen praktisch van aard, we blikken ook terug op het proces en ruimen tijd in voor een plenaire discussie: hoe nu verder? Na afloop is er ruimte tot netwerken bij de borrel. 


Praktische informatie

  • Datum: 6 oktober
  • Tijd: 14.00-17.30 uur
  • Locatie: NBA, Antonio Vivaldistraat 2, Amsterdam
  • Aanmelden: via het aanmeldformulier
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen