Menu
  English

  Over de hogeschool

  Toekomstmakers

  Toekomst maken doen we samen. Met zo’n 39.000 studenten en ruim 4.200 docenten, onderzoekers en medewerkers vormen we een kennisinstelling van toekomstmakers. Met ons onderwijs en onderzoek leiden we studenten op voor de banen van vandaag en morgen en geven we samen met het werkveld vorm aan praktijkgerichte oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken.

  Wij hebben het voorrecht om (jonge) mensen op weg te helpen op het pad van hun professionele ontwikkeling. Bij alles wat we doen staat de toekomst en het succes van de student centraal. Om hun plek in de samenleving te vinden én de samenleving vooruit te helpen. 

  Wij zijn een samenleving in het klein. Een plek waar iedereen zich thuis voelt, ertoe doet en gelijke kansen krijgt om zijn ambities waar te maken en talenten in te zetten. Een veilige én uitdagende plek, waar we vooruit én naar elkaar omkijken.

  Wij zijn Rotterdams en dat merk je. Het zit in onze no-nonsense mentaliteit. In onze diversiteit. En in onze saamhorigheid. Met het hart op de tong. Rotterdam zie en voel je in alles wat we doen.

  Wij nemen verantwoordelijkheid. Wij dragen bij aan veranderingen door ze samen vorm te geven. Dat doen we op de terreinen waar de uitdagingen van Rotterdam en de regio groot en het meest urgent zijn: de energietransitie, het bevorderen van een toekomst-bestendige economie, het versterken van een vitale gemeenschap en het creëren van een slimme en sociale stad.  

  Wij willen iedereen de vaardigheden, mentaliteit en het vertrouwen meegeven om een stap vooruit te zetten, te groeien en een sleutelrol te vervullen in het oplossen van deze vraagstukken.  

  Hogeschool Rotterdam
  Toekomstmakers

  Organisatie

  In verbinding met de stad