Menu Zoeken English

Hulp op maat

Voor studenten & docenten

De mediatheek helpt je om beter te leren zoeken, informatie te verwerken en te verwijzen. Ook docenten en medewerkers kunnen bij de mediatheek terecht voor advies over informatievaardigheid. Kom gerust bij ons langs of neem contact op voor hulp op maat.

Toon:

Workshops voor docenten

Het is mogelijk om samen met je collega's een training op maat te volgen. Docententeams kunnen zich opgeven voor de workshop Informatievaardigheid voor docenten. Deze workshop helpt je informatievaardigheid als docent te vergroten zodat je hier je studenten goed in kunt begeleiden en beoordelen. Na deze cursus weet je de studenten te verwijzen naar relevante fysieke en digitale informatiebronnen, en hen te instrueren bij het verwerken van de gevonden informatie. De workshop is beschikbaar op afspraak. Neem voor meer informatie contact op met Mathieu Sikkema (Adviseur Informatievaardigheid) via h.m.sikkema@hr.nl.

Heb je specifieke vragen over een bepaald onderwerp binnen informatievaardigheid? Loop dan eens binnen bij het LiteratUurtje in de mediatheek.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.