Menu Zoeken English

Hulp op maat

Voor studenten & docenten

De mediatheek helpt je om beter te leren zoeken, informatie te verwerken en te verwijzen. Ook docenten en medewerkers kunnen bij de mediatheek terecht voor advies over informatievaardigheid. Kom gerust bij ons langs of neem contact op voor hulp op maat.

Toon:

LiteratUurtje

Tijdens het LiteratUurtje kunnen studenten en medewerkers bij de mediatheek terecht met vragen over het omgaan met (informatie)bronnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan literatuur die je nodig hebt voor je scriptie of onderzoek. Het kan echter ook gaan om branchegegevens voor in je ondernemingsplan of nieuwsartikelen. We geven je advies over het gebruik van databanken en catalogi. Ook voor het opzetten van een zoekstrategie of voor tips over verwijzen ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar en wanneer kun je langskomen?

Zolang de locaties zijn gesloten i.v.m. Corona-maatregelen is er geen mogelijkheid om in te lopen bij het Literatuurtje. Wel is de mediatheek online beschikbaar om je te helpen met al je literatuurvragen. Stuur je vraag via mail of chat, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen