Menu Zoeken English

Financial Times

Financieel Nieuws

The Financial Times is een van de meest vooraanstaande nieuwsorganisaties in de wereld. FT biedt nieuws, commentaar, data en analyses voor de internationaal georiënteerde professional.

Met het groepsabonnement dat de mediatheek je aanbiedt, heb je onbeperkt toegang tot FT diensten via web, mobiel, tv en wearables.

Toegang in twee stappen

  1. Ga naar de FT website via deze speciale URL.
  2. Vul het formulier in voor het aanmaken van een persoonlijk account: gebruik je @hr.nl e-mailadres.

Met je persoonlijke account kun je kosteloos gebruik maken van de FT website en apps. Lees deze brochure voor een overzicht van alle mogelijkheden die FT biedt.

Apps & ePaper

Op FT apps & mobile vind je links naar o.a. Android en iOS apps. Op je laptop kun je de Financial Times in de originele opmaak lezen via de ePaper link.

Lesmateriaal

The Financial Times biedt ook tools voor het delen en bediscussiƫren van nieuwsartikelen met studenten. Met de clippings tool kun je artikelen bewaren, van commentaar voorzien en delen met een klas. Gebruik de zoekfunctie op ft.com om artikelen (tot 5 jaar terug) te vinden die relevant zijn voor een curriculum. Daarnaast is er een zakelijke lexicon en zijn er diverse tools voor analyse van bedrijven en financiƫle markten . Voor meer informatie lees de brochure "Enhance your curriculum with the Financial Times".

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen